top of page
M4U-Judith-147.jpg

Over mij , achter de camera

Welkom bij Wat Ben Je Mooi Fotografie 

Mijn naam is Judith Zimmermann- 40 jaar oud/ jong het is maar net hoe je het bekijkt :)

Ik woon samen met André, twee pubers (2001 & 2002) én peuterpuber (2016) in het mooie Sneek. 

Inmiddels al ruim 10 jaar voer ik 'Wat Ben Je Mooi Fotografie'  in Sneek. En heb ik het genoegen gehad om vele mooie mensen en momenten te mogen vereeuwigen. 
Je kunt bij mij terecht voor o.a. newborn shoots, zwangerschaps fotografie, portret fotografie en bruidsreportages. 

Sinds kort heb ik naast deze bovengenoemde shoots beeldbank / contentfotografie toegevoegd en dan specifiek gericht op de leukste vrouwelijke onderneemsters van Nederland!
Naast het fotograferen en het bouwen aan content kan ik je desgewenst ondersteunen bij de aanloop naar de shoot middels handige tools om zo jouw ideale klant naar je toe te trekken.

Alle shoots die ik verzorg vinden plaats op een vooraf afgesproken locatie, want de wereld om ons heen heeft de allermooiste achtergronden, daar kan naar mijn mening geen studio tegenop. Newbornshoots vinden plaats bij jullie thuis, gewoon in jullie eigen vertrouwde omgeving. Voor de zwangerschapsfoto's kún je desgewenst gebruik maken van diverse prachtige jurken die speciaal hiervoor zijn ingekocht. 

Naast mijn liefde voor fotografie ben ik autodidact zilversmid www.petitlamour.nl en werk ik nog eens 28 uur in de zorg als mentor voor dak & thuislozen. 

Lijkt het je leuk om een shoot bij me te boeken of wil je wat meer informatie over de mogelijkheden dan kun je via het contactformulier contact met me opnemen. 

 

Liefs Judith

bottom of page