top of page

De newbornshoots vinden plaats in de eerste 2 weken na de geboorte. De baby slaapt dan nog veel en diep en laat zich makkelijk in mooie houdingen leggen. Veiligheid, warmte, rust en het welzijn van jullie kindje staat tijdens de shoot voorop. Het kan zijn dat ik af en toe assistentie vraag van vader, moeder of kraamhulp tijdens het fotograferen. 

Newborn

61.png
IMG_0365 logo.jpg

Ik fotografeer de newborns over het algemeen met natuurlijk licht. Dit houd in dat wanneer ik bij jullie thuis kom om te fotograferen ik een plek bij een groot raam nodig heb (geen fel zonlicht). Soms verschuif ik een aantal meubels om bij het beste licht te komen. De shoot duurt tussen de 2,5 en 3 uur waardoor er ruime tijd is voor voeden, verschonen en knuffelen. Ik maak gebruik van verschillende achtergronden en accessoires om tot een mooi en zo divers mogelijke serie te komen waar je uit kunt kiezen. Over het algemeen kun je na de shoot kiezen uit 25- 40 nabewerkte bestanden uit een online galerij

Lees verder onder de fotogallerij>>

Tijdelijk geen geposeerde newbornshoots, wel lifestyle!

61.png

Klik op een foto voor vergroting

IMG_0050.jpg

Het is mogelijk tijdens de shoot foto's te maken met broertjes/zusjes samen met de baby. Voorkeur gaat er naar uit om de shoot zo rustig mogelijk te laten verlopen dus is het fijn als er iemand is die andere (jonge) broertjes of zusjes kan afleiden en mee kan spelen totdat we zover zijn om deze foto's te maken. Vooraf aan de newborn shoot ontvang je handige tips ter voorbereiding op de shoot. Na de shoot ontvang je binnen 2 weken een link naar een online galerie waar je de keuze tussen 25 en 40 foto's hebt. Standaard zitten er bij de gestylde newborn shoot 10 digitale bestanden inbegrepen. Je kunt desgewenst diverse fotoproducten bij me bestellen. De bestanden zijn groot genoeg om ze mooi op canvas of hout af te laten drukken. Je kunt desgewenst ook kiezen voor een aanvullend pakket digitale bestanden of foto album met de allermooiste foto's. Een prachtige waardevolle herinnering voor later. 

 

Het is raadzaam om voor de uitgerekende datum al even contact op te nemen zodat ik ruimte in mijn agenda kan reserveren mbt het aantal newbornshoots voor die periode.

bottom of page